Loading...
Strategi 2018-04-06T09:06:01+00:00

Strategi

HAR DU STYR FOR MARKETINGS STRATEGIEN I DIN VIRKSOMHED?

For rigtig mange virksomheder gælder det om at skaffe kunder og lave penge. Men rigtig mange har ikke noget overblik over hvordan de når derhen. De fleste har en masse drømme og tanker for hvordan markedsføringen i deres virksomhed skal være – de færreste får rent faktisk dette gennemført. Ofte har virksomheden travlt med alle mulige andre ting, og glemmer helt at kigge indad for at agere bedst.

Vi har gode erfaringer med at hjælpe flere forskellige virksomheder med deres strategier og målsætninger i hestesektoren. Vi har stort kundegrundlag til at hjælpe virksomheder da vi har tilknyttet både dansk og engelsk medie. Via vores medier kan vi ramme op mod 50.000 besøgende hver måned. Derudover arbejder vi med branchestandarder i hestesektoren igennem Danish Horse Industry.

Branding

MANGE VIRKSOMHEDER VED, AT BRANDING ER EN ESSENTIEL DEL AF AT HAVE EN FORRETNING – MEN HAR DU STYR PÅ STRATEGIEN?

Branding af din virksomhed er en vigtig del for dig og din virksomhed. Det er brandingen der medvirker de gode salg, de gode forbindelse og er omdrejningspunktet i en strategi. Vil du styrke brandingen af din virksomhed, så skal du have styr på hvilken strategi du har i din markedsføring. 

DER FINDES FLERE FORSKELLIGE STRATEGIER, SOM DU KAN INVESTERE TID OG PENGE I, MEN HVIS DU SKAL VÆLGE DEN RIGTIGE – SÅ SKAL DU STARTE MED AT KIGGE PÅ DIN DIGITALE STRATEGI

FÅ STYR PÅ DIN DIGITALE STRATEGI

Digital Strategi

UANSET OM DU KALDER DIN DIGITALE STRATEGI FOR ONLINE MARKETING STRATEGI, WEB STRATEGI, SOCIAL MEDIA STRATEGI ELLER DIGITAL MARKEDSFØRING – SÅ HANDLER DET OM AT DU FÅR DEFINERET MÅLENE FOR HVORDAN DU FREMTRÆDER DIGITALT

At få styr på din digitale strategi kræver ofte stor erfaring med digital markedsføring og kræver konstant viden om de nuværende og kommende digitale muligheder og trends. Du skal være opdateret og vide hvad der rør’ sig for at kunne være med der hvor det sker.

Der er ikke noget klart svar på, hvordan du skal fører din strategi for det hele handler om hvad du vil ramme, hvem der skal være modtager og hvad du ønsker der skal forstås. Der findes dog nogle værktøjer så du lettere kan finde frem til hvordan du skal strukturere din strategi.

Markedsføring skal aktiveres før det kan blive en succes – og der må gerne være store ambitioner for dette, dog skal de være realistiske. Men før det kan blive en succes kræver det en forståelse for flere aspekter i din forretning før man begynder at definere konkrete ønsker. Vi vil derfor rigtig gerne hjælpe dig igang med en analyse af din forretning – som er første step i at påbegynde sin markedsføring. Hvem er du, din virksomhed, din branche og dine kunder. Hvilke muligheder kan din virksomhed bruge til marketing og hvad kan have en positiv virkning.

Når din digitale strategi er fastlagt hjælper vi dig med at udarbejde en handlingsplan – og hjælper dig gerne med at udfører denne. Det er din sikkerhed for at du kan få et overblik over hvad du skal gøre for at aktivere din markedsføring mod succes.

 

Hvad kan vi gøre for dig?

VI KAN TILBYDE DIG OG DIN VIRKSOMHED HJÆLP PÅ FLERE FORSKELLIGE OMRÅDER, SE NEDENFOR OG LÆS MERE

Branding

Logo Design

Web Design

Strategi

Brochure og grafik

Google AdWords

Markedsføring af indhold

FaceBook og andre sociale medier

Social Media Markedsføring

SEO & Online Markedsføring

Content Awareness Markedsføring

Mailchimp

Læs mere

Klar til en snak?

HAR DU EN IDÉ DER HAR BRUG FOR HJÆLP

Kontakt os